Optredens

Optredens van Saxofoon Lounge

 

 

 

Tijdens het optreden maakt Stanley gebruik van verschillende leden van de saxofoonfamilie. U kunt genieten van de donkere klanken van de baritonsaxofoon, het ronkende geluid van de tenor, het funky en snerpende geluid van de alt en de lyrische klanken van de sopraan.

 

Saxofoon Lounge komt op locatie met zijn eigen apparatuur. Ook de sfeervolle verlichting is geregeld. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is één enkel stroompunt. U hoeft geen installatie te huren en geen geluidsmensen in te schakelen.

 

Het hele concept van Saxofoon Lounge draait om de ontspanning. U als opdrachtgever heeft geen stress in de voorbereiding en uw publiek kan zich tijdens het optreden volledig ontspannen op het relaxte repertoire. Onthaasten en de stress van je af laten glijden is waar het allemaal om draait!

SAXOFOON LOUNGE

 

Saxofoon Lounge is een project van de bekende saxofonist Stanley Medema. Met dit concept haalt u betaalbare live muziek in huis voor elke gelegenheid. Saxofoon Lounge is zeer geschikt voor uw etentje in een restaurant, uw borrel, after dinner party, opening, of voor andere bijzondere evenementen. Hierbij kan smaakvolle live muziek de sfeer sterk verbeteren en de beleving en gezelligheid voor uw gasten intensiveren.

 

Het repertoire van Saxofoon Lounge voert u door verschillende warme muziekstijlen als easy listening, soul, jazz, latin en pop. De muzikale reis van Saxofoon Lounge begint over het algemeen klein en intiem. Later is er ook ruimte voor meer swingende klanken, en het is niet uitgesloten dat uw gasten hun heupen willen laten bewegen.

 

Ook voor een meer ingetogen gelegenheid heeft Saxofoon Lounge de juiste toon. Hiervoor kan men denken aan een mooi klassiek stuk of een gevoelige ballad.

Flyer A

Flyer B

Muziek waar ik van hou

info@saxofoonlounge.nl